Zeitraum

Német gyártó, német minőség. Gyönyörű, letisztult formák, modern design.

A cég filozófiája: KARAKTERES BÚTOROK – a Zeitraum bútorai nemcsak használati tárgyak, hanem képviselnek is valamit. Képviselik az élethez való hozzáállásunkat. A minket körülvevő tárgyaknak karakterük van, így tartós, jó kapcsolatot alakíthatnak ki az élettérrel, amiben minden nap állnak. A bútoraink visszatükrözik személyiségünket, szolgálóink és barátaink egyben.

A TARTÓSSÁG TITKA A MINŐSÉG – a cég filozófiáját igazából egy szóban össze lehet foglalni, és ez a szó a minőség. Minőség a legapróbb részletig. A Zeitraum bútorok nem követik a rövid életű trendeket, ehelyett egyedülállóak és feltűnnek anélkül, hogy dominálnának. A Zeitraum kreációk tiszteletben tartják az anyagok tisztaságát és a formák egyszerűségét. A cél, hogy bútoraik élethosszig tartsanak, vagy még tovább.

BEVALLJUK, FELSZÍNESEK VAGYUNK! – a Zeitraum nagy hangsúlyt fektet a bútorok felszínére. Fontos, hogy a felületnek kellemes legyen a tapintása, természetes legyen az illata és lenyűgöző legyen a formája. Ennek eléréséért sokat tesznek: a vágás és csiszolás után alapozó olajokkal impregnálják, majd újra felcsiszolják. Végül újabb réteg olajat visznek fel, majd bemaszírozzák a felületbe. Ez a nyitott pórusú kezelés lehetővé teszi, hogy az anyag lélegezzen, így megőrzi természetes jellegét. Kedvező mellékhatás, hogy így az anyag nem statikus, azaz nem vonzza a port.

gyártó weboldala

Design Now!

Design még ma!

#Yoursezlon

Oszd a designt!

Iratkozz fel hírlevelünkre 5%-os kedvezmény kuponért!*

feliratkozás

*A kedvezményes kupont e-mailben küldjük neked.

kapcsolat

Nyitvatartás: A sezlon galéria bemutatótermébe az érdeklődőket előzetes időpontfoglalással fogadjuk.
Bejelentkezés a +36 20 421 5591 számon lehetséges.

KIEMELT PARTNEREINK

Copyright © 2018 Sezlon
Design Now!
Design
Now!
EN