Roberti Rattan

A Roberti 2015-ben ünnepelte 55. évfordulóját! A cég több mint 50 éve fejleszt újabb és újabb kollekciókat. A különböző termékcsaládok egyben közösek, ugyanaz a kreativitás hatja át őket. A siker kulcsa egyszerű, de ugyanakkor összetett is: hagyományos alapok, az anyagok és a termelési folyamatok szakmai ismerete, nagy elkötelezettség, szenvedély a design és az elegencia iránt, majd mindezek formába öntése gyönyörű kültéri teraszbútorok formájában.

A céget 1959-ben alapította Renato Roberti, aki beltéri és kültéri, magas minőségű rattan bútorok kézi gyártásával kezdte a termelést. Roberti elképzelésében már az elejétől bel- és kültéri bútorok gyártása is szerepelt.

Több ezer eredeti modellt gyártottak le a 90-es években a kortárs design és hozzáértő gyártási folyamatok jegyében. Mivel számos termék esetében híres designerekkel is együttműködtek, a cég hamarosan világhírnévre tett szert. A XX. század új hullámokát és trendeket hozott; Roberti azonnal felismerte őket, lefordította a teraszbútorok nyelvére és új kollekcióiban meg is mutatta ezeket az újításokat.

A kültéri bútorok piacán új anyagok, új megoldások születtek, az uszoda, az udvar és a kert területein. A 2004-es Greenfield kollekció jelzi az új koncepció kezdetét: a kültéri kerti bútorozás integrálódik a belső térbe.

A külső udvari bútorzat már nem egyszerű kiegészítő, mint régen; fontos az esztétikus megjelenés, a kényelem és a minőség, mint a beltéri bútoroknál, azonban ennél sokkal többet kell tudniuk, hiszen a teraszbútoroknak ellent kell állniuk az időjárás viszontagságainak is. Roberti elfogadta a piac kihívását és eredeti elképzelését megtartva folytatta a gyönyörű bútorok tervezését és gyártását.

Az elmúlt tíz évben történt szemléletbeli változás kedvezett a spa és wellness terület fejlődésének. Roberti ennek megfelelően számos magas minőségű és funkcionális terméket tervezett és gyártott a wellness piacra is: napágyakat, sezlonokat és karosszékeket.

A misszió: elterjeszteni egy elegáns olasz stílust, hozzáértéssel kombinálva, az egész világon. A kutatás és fejlesztés motivációja ma is, mint mindig a relaxációhoz, az egészséges életmódhoz, a lazításhoz kötödő életterek bebútorozása.

gyártó weboldala

Design Now!

Design még ma!

#Yoursezlon

Oszd a designt!

Iratkozz fel hírlevelünkre 5%-os kedvezmény kuponért!*

feliratkozás

*A kedvezményes kupont e-mailben küldjük neked.

kapcsolat

Nyitvatartás: A sezlon galéria bemutatótermébe az érdeklődőket előzetes időpontfoglalással fogadjuk.
Bejelentkezés a +36 20 421 5591 számon lehetséges.

KIEMELT PARTNEREINK

Copyright © 2018 Sezlon
Design Now!
Design
Now!
EN