Ginger & Jagger

A 2012-ben Európában alapított Ginger&Jagger egy olyan design brand, amely kézzel készített felső kategóriás kortárs termékeket gyárt a természet ihletésével. Portoban, a kézművesség hagyományának hazájában folyik a tervezés és a gyártás is. Az Earth to Earth kollekció egy költői királyságot idéz, ahol a természet szoborszerű formáit a kézművesség önti állandó formákba. A gyártás egyedülálló kisiparos technológiával és kiváló anyagok használatával – mint például sárgaréz, réz, egzotikus faanyagok és márvány-, történik.

A Ginger&Jagger az esztétáké, a lázadóké, az utazóké és a szerelmeseké. A Ginger & Jagger motivációja az életterek megfertőzése egy kis kalandvággyal, a természet tisztaságát, a világ eredetét, vadságát, a vadont szeretné behozni otthonainkba. A természet inspiráló kreatív ereje felbecsülhetetlen. Milyen messzire mennél egy kis inspirációért?

A furniture brand inspired by the natural world and the beauty in organic materials, Ginger & Jagger has an identity that speaks to the journey from raw to refined, employing interlocking geometric shapes pulled from patterns found in nature. As the brand translates across other touchpoints these subtle shapes shift, mirroring the inconsistency found in natural materials.

gyártó weboldala

Design Now!

Design még ma!

#Yoursezlon

Oszd a designt!

Iratkozz fel hírlevelünkre 5%-os kedvezmény kuponért!*

feliratkozás

*A kedvezményes kupont e-mailben küldjük neked.

kapcsolat

Nyitvatartás: A sezlon galéria bemutatótermébe az érdeklődőket előzetes időpontfoglalással fogadjuk.
Bejelentkezés a +36 20 421 5591 számon lehetséges.

KIEMELT PARTNEREINK

Copyright © 2018 Sezlon
Design Now!
Design
Now!
EN