Brühl

Letisztult, világos design, fiatalos lendület, megkülönböztethető, egyedi formák, környezettudatosság – ezek a szavak jutnak először eszünkbe a brühl kapcsán. A családi vállakozásból indult cég Európa egy igen jelentős gyártójává vált, és már hosszú évek óta gyűjti sorban a design díjakat érdekes és praktikus darabjaiért.

Idén sokadszor például – több más design díj mellett – az Easy pieces kanapé nyert az imm cologne 2016 vásáron, most a környezettudatos megoldásért, fa váz, és gyapjú huzat, azaz csak természetes anyagok felhasználásával készült:

A tervezők, Kati Meyer-Brühl kreatív igazgató és Roland Meyer-Brühl cégvezető több, mint 70 designdíjat nyertek már a brühl bútorokkal.

A brühl összes terméke a székhelyükön, saját gyárukban készül Bad Steben városában. A cég máig megőrizte családias hangulatát, és amellett, hogy folyamatos fejlesztésekkel egy élhető és kellemes munkahely megteremtésére törekszik, nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra.

A világos design alapvetően lineáris formákat takar, óvatosan elhelyezett hangsúlyokkal az íves és hullámos elemeken. A csodálatosan kiegyensúlyozott arányok és méretek is a letisztultságot fejezik ki. A minimalizmus modern megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, egy fiatalos és élénk design, mely kiállja az idő próbáját is. A brühl design bútorai egyszerűen integrálhatóak, szinte minden stílushoz illenek, és kisebb terekben is elhelyezhetőek. A funkcionalitás a brühl bútorainak egyik fő jellemzője, egy-egy kisebb kanapé akár néhany mozdulattal kényelmes ággyá alakítható.

gyártó weboldala

Design Now!

Design még ma!

#Yoursezlon

Oszd a designt!

Iratkozz fel hírlevelünkr 5%-os kedvezmény kuponért!*

feliratkozás

*A kedvezményes kupont e-mailben küldjük neked.

kapcsolat

Nyitvatartás: A sezlon galéria bemutatótermébe az érdeklődőket előzetes időpontfoglalással fogadjuk.
Bejelentkezés a +36 20 421 5591 számon lehetséges.

KIEMELT PARTNEREINK

Copyright © 2018 Sezlon
Design Now!
Design
Now!
EN